Træfældning udføres af uddannet træfælder

Har du brug for at få udført professionel træfældning i sikre omgivelser? Så skal du bare kontakte os. Hos Xanado er vi uddannet anlægsgartner og træfælder (skov- og naturtekniker), og vi er certificeret topkapper/aborist.

Vi anvender professionelt sikkerhedsudstyr til fældning af træer

Vi tilbyder sikker og professionel træfældning og træbeskæring af både store og små træer og buske for private såvel som erhverv i blandt andet Gladsaxe, Lyngby og Værløse samt resten af Nordsjælland. Vi anvender professionelt specialudstyr til fældning af vanskelige træer, som for eksempel hælder ind over huset eller ud over el-ledninger. Vi kan også hjælpe dig med haveservice, hvis du ikke har tid eller overskud.

Vi tager naturligvis hensyn til både buske, træer, belægning og omgivelserne omkring træet, når det skal fældes. Derudover anvender vi moderne klatreteknikker eller lift, alt afhængigt af pladsen til rådigheden samt sikkerheden. Derudover tilbyder vi også brolægning til private og erhverv. 

Vi kan hugge træet op til brænde eller flis

Efter en fældning af træ kan vi efter aftale skære træet op til brænde eller hugge det til flis, hvis det ønskes. Ellers kan vi også formidle kontakt til bortskaffelse af både træ og buske. Derudover tilbyder vi også rodfræsning, så du dermed får fjernet hele træet inkl. rod.

Hvad koster træfældning?

Vores priser på træfældning afhænger blandt andet af, hvor mange træer der skal fældes, hvor store de er samt kompleksiteten i fældningen.

Kontakt os for et godt tilbud!

Ønsker du en billig pris, er du altid meget velkommen til at sene et billede af dit træ til vores e-mail info@xanado.dk, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud på din træfældning. Har du nogle spørgsmål, kan du med fordel ringe til os på telefon 20 37 86 56.

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN HAVESERVICE?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent tilbud fra Xanado

Har du behov for hjælp til haven, eller belægning af indkørslen?