Træfældning udføres af uddannet træfælder

Vi tilbyder en sikker fældning og beskæring

Har du brug for at få udført professionel træfældning i sikre omgivelser? Så skal du bare kontakte os. Hos Xanado er vi uddannet anlægsgartner og træfælder (skov- og naturtekniker), og vi er certificeret topkapper/aborist.

Vi tilbyder sikker og professionel beskæring og fældning af træer – det gælder både små og store træer og buske for private såvel som erhverv.

Vi holder til i Værløse, og vi kører derfor ofte ud til opgaver i lokalområdet samt i både Lyngby, Herlev og Farum, men vi arbejder også gerne i resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi anvender professionelt sikkerhedsudstyr
​til fældning af træer

Vi anvender altid professionelt specialudstyr til fældning af vanskelige træer, som for eksempel hælder ind over huset eller ud over elledninger. Vi kan også hjælpe dig med generel haveservice eller brolægning, hvis du ikke har tid eller overskud til det.

Vi tager naturligvis hensyn til både buske, træer, belægninger og omgivelser omkring træet, når vi udfører træfældning. Derudover anvender vi moderne klatreteknikker eller lift alt afhængigt af pladsen, der er til rådighed, samt sikkerheden.

Vi kan hugge træet op til brænde eller flis

Efter træfældning kan vi efter aftale skære træet op til brænde eller hugge det til flis, hvis det ønskes. Ellers kan vi også formidle kontakt til bortskaffelse af både træ og buske. Derudover tilbyder vi også rodfræsning, så du samtidig kan få fjernet hele træet inklusive roden.


Hvad koster træfældning?

Vores priser på træfældning afhænger blandt andet af, hvor mange træer der skal fældes. Derudover kigger vi også på, hvor store de er samt kompleksiteten af fældningen. Det kan eksempelvis være, at træet er meget svært at komme til, hvilket resulterer i, at opgaven tager længere tid. Vi prøver dog altid så vidt som muligt at finde en god pris, hvor du også kan være med.


Ønsker du en god pris på fældning af træer, er du altid meget velkommen til at sende et billede af dit træ til vores e-mail info@xanado.dk, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Har du nogle spørgsmål, kan du med fordel ringe til os på telefon 20 37 86 56. Vi ser frem til at hjælpe dig med din træfældning! Vi tilbyder desuden også lægning af indkørsel

Indhent tilbud fra Xanado

Har du behov for hjælp til haven, eller belægning af indkørslen?

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN HAVESERVICE?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt