Beskæring af træer udført af professionelle

Vi sørger for gode vækstbetingelser for dine træer

Mangler du hjælp til beskæring af træer eller fældning af træer? Hos Xanado klarer vi det hele. Vi har mange års erfaring på området og kan derfor varetage enhver opgave. Vi servicerer både private kunder og erhvervskunder i og omkring Værløse, Herlev, Lyngby og Farum.

Det er ikke en selvfølge, at havens planter udvikler sig på en tilfredsstillende måde. Det kræver til tider hårdt arbejde i form af beskæring af træer og buske. Med en omhyggelig beskæring sikrer du, at træer og buske får sunde vækstbetingelser og former sig smukt i mange år frem.

Specialuddannede i fældning og beskæring af træer

Xanado har uddannelsen, erfaringen og maskinerne til at klare alle beskæringsopgaver elegant, effektivt og på den rette tid på året. Uanset om der er tale om beskæring af æbletræer, rosenbede eller klipning af hæk, løser vi opgaven for dig. Vi arbejder både om sommeren og vinteren, så tøv aldrig med at kontakte os for hjælp til beskæring af træer.​

Vores medarbejdere er også specialuddannede inden for træfældning. Her er det vigtigt, at sikkerhedsudstyret er i orden, og at arbejdet udføres, så det ikke skader andre træer eller buske. Vi overholder selvfølgelig også altid alle regler på området.

Vi udfører alle opgaver til en konkurrencedygtig pris, og vi garanterer et ordentligt resultat af høj kvalitet, uanset om vi skal udføre beskæring af æbletræer, ligusterhæk eller andet.

Kontakt os for et godt tilbud på din beskæring af træer

Vi varetager både store og små opgaver inden for beskæring af træer. Kunne du tænke dig at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi har erfaring med både beskæring af buske samt beskæring af frugttræer.

Du kan enten ringe til os på telefon 20 37 86 56, eller du kan skrive til vores e-mail info@xanado.dk. Vi giver altid fornuftige priser. Vi ser frem til at hjælpe dig med din beskæring af træer!

Indhent tilbud fra Xanado

Har du behov for hjælp til haven, eller belægning af indkørslen?

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN HAVESERVICE?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt