Lægning af indkørsel udføres med mange års erfaring

Få en indkørsel der forener hus og have

Trænger din indkørsel til fornyelse, eller skal du have anlagt en helt ny indkørsel i forbindelse med et nybyggeri? Så står vi hos Xanado klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring inden for lægning af indkørsel, og vi kan også udføre alle andre former for brolægning.

Igennem årene har vi anlagt mange indkørsler, som smukt er blevet forenet med hus og have. Skal vi også hjælpe dig? Vi holder selv til i Værløse, hvorfor vi har særligt mange kunder i vores eget lokalområde samt i både Herlev, Lyngby, Farum og omegn.

Vælg mellem mange forskellige belægninger

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til lægning af indkørsel. Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Lægning af betonfliser
  • Lægning af granitsten
  • Lægning af asfalt.

Uanset hvilken løsning du vælger, så sørger vi altid for at skabe et flot resultat.

Fra indkørslen til entredøren og haven kan vi anlægge stier i det samme materialer eller i løse belægninger. Det er med til at skabe en smuk arkitektonisk frihed og en sammenhæng mellem hus, have og indkørsel.

Vi tilbyder lægning af indkørsel i høj kvalitet

Når du vælger at lade os stå for at anlægge din nye indkørsel, så kan du altid regne med, at arbejdet bliver udført i en høj kvalitet. Det gælder, uanset hvilken form for belægning du kunne tænke dig at få lagt.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om de forskellige muligheder i forbindelse med lægning af indkørsel. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.

Sammen med dig hjælper vi dig med at forene indkørslen med både hus og have, så der er en perfekt harmoni, og vi udfører altid vores arbejde i en høj kvalitet.

Indhent tilbud fra Xanado

Har du behov for hjælp til haven, eller belægning af indkørslen?

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN HAVESERVICE?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt