Brolægning udføres med stor erfaring for private og erhverv

Har du brug for professionel hjælp til brolægning? Så er du kommet til det rette sted. Hos Xanado i Værløse tilbyder vi mange forskellige former for flisebelægning for private og erhverv i blandt andet Herlev, Lyngby og Farum. Vores belægningsarbejde kan både tilbydes som en del af vores haveservice eller som en særskilt opgave.

Vi kan blandt andet udføre brolægning af:

Vores dygtige brolægger har ni års erfaring med brolægning, og har igennem årene løst mange forskellige belægningsopgaver med naturstenbelægning og grusbelægning. Derudover tilbyder vi også træfældning med fokus på sikkerhed. Vi kan også hjælpe dig med haveservice, hvis du hellere vil bruge din tid på noget andet. 

Særligt for boligselskaber

Boligselskaber har et ansvar for boligforeningens beboere. Man kan for eksempel minimere risikoen for faldulykker med korrekt flisebelægning og ved at gøre adgangsveje handicapvenlige. Ved ny brolægning komprimeres underlaget, hvorved man undgår, at belægningen sætter sig og skaber lunker. Derfor er brolægning af b.la. sikkerhedsmæssige årsager en god investering. 

Inden hver brolægning vurderer vi underlaget og afvandingsforhold, så flisebelægningen ikke samler vand. Dermed kan man minimere omkostninger til vedligeholdelse, så du fremover kan bruge pengene på sjovere ting.

Hvad koster brolægning?

Vores priser på brolægning afhænger i høj grad af, hvor omfattende din opgave er, og om du selv har indkøbt materialer, eller om vi skal stå for dem. Der er for eksempel forskel på, om du skal have belagt en ny indkørsel eller et mindre indgangsparti.

Kontakt os for et godt tilbud på din brolægning!

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 37 86 56 eller e-mail info@xanado.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores belægningsarbejde, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.​ Vi glæder os til at hjælpe dig med din brolægning!

Indhent tilbud fra Xanado

Har du behov for hjælp til haven, eller belægning af indkørslen?

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN HAVESERVICE?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt